Feel free to translate!

zondag 22 juli 2012

Allereerste kerstkaart!!!

Hallo lieve bloggers! Gisteren heb ik mijn aller-aller-allereerste kerstkaart gemaakt! Het is even een andere sfeer dan ik gewend ben te maken en het duurde dan ook even voor ik in de kerstsfeer kwam, maar eenmaal bezig kreeg ik de smaak wel te pakken. Dus ik ga er zeker meer maken!!! Net nu de temperatuur eindelijk gaat stijgen en we toch nog een beetje zomer krijgen, duik ik in de kerstkaarten, hahaha!


Toen ik deze afbeelding voor het eerst zag, was ik er meteen helemaal weg van. Wat een lief meisje! De afbeelding heb ik ingekleurd met copics en haar jurkje is hier en daar versierd met stickles (wit en blauw).
Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge Christmas Challenges With Sketches.


Superleuk dat ik er weer nieuwe volgers bij heb: welkom op mijn blog dames! En iedereen hartelijk bedankt voor de geweldige reacties op mijn vorige kaart. Het is echt leuk om dat te lezen!

Helaas kan ik soms niet freubelen vanwege de pijn. Sommige dames hebben me gevraagd waarom dat zo is. Dus ik zal het even kort proberen uit te leggen: jaren geleden heb ik een auto-ongeluk gehad waaraan ik o.a. een whiplash en pijn en krachtverlies in beide armen heb overgehouden. Soms is de pijn zo heftig dat ik me het beste alleen maar rustig kan houden en hopen dat het snel minder wordt.
En om die reden is het soms een beetje stil op mijn blog. Wel probeer ik dan tussendoor naar jullie prachtige creaties te kijken.....en aangezien die altijd enorm mooi zijn, verzacht het de pijn een beetje!

Groetjes, Wendy

8 opmerkingen:

 1. mooie kerstkaart.
  Het is gewoon fijn als je op het eind in de stress moet raken omdat je niet genoeg kaartjes klaar hebt.
  Zelf denk ik heel eenvoudig nml. dan maar kant en klaar erbij!
  Stuur meestal alleen de mensen die waardering hebben voor een zelfgemaakte kaart er 1

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeempie Wendy wat naar voor je, ik weet hoe het werkt want de dochter van vienden heeft hetzelfde meegemaakt en moet daar ook mee leven. Ik begrijp hoe moeilijk dat is. Dankje dat je het met ons wil delen. Ik wens je veel sterkte hoor.
  Je kaartje is prachtig geworden en het stempeltje is iid supeleuk.

  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Wendy
  bedankt voor je bezoekje en leuke reactie op mijn blog.
  ik kom natuurlijk even een tegen bezoekje brengen, wat een lief kaartje heb je gemaakt zeg, je overige creaties zien en ook schitterend uit.

  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende kerstkaart is dit geworden, erg leuk stempeltje.
  Lieve groetjes Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wendy, wat heb je een prachtige kaart gemaakt met de sketch van CCWs, en wat ontzettend leuk dat je meedoet met onze challengs, heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een superleuk kerstkaartje Wendy, heel leuk stempeltje!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach wat is je eerste kerstkaart leuk Wendy schattig afdrukje helemaal toppie
  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een hele mooie kaart Wendy.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Ik waardeer het dat je een berichtje achterlaat en lees het met veel plezier! Dankjewel!

Thanks for visiting my blog and for leaving a comment!

Groetjes, Wendy