Feel free to translate!

vrijdag 20 december 2013

Voor jullie allemaal!

Lieve blogvriendinnen, 
Voor jullie allemaal deze kerstkaart om jullie te bedanken voor een heel fijn blogjaar! Het is nu de tijd om terug te kijken wat er allemaal is gebeurd in 2013. Voor mij voornamelijk een jaar om door te strepen, een jaar om te vergeten. Er is heel veel gebeurd met als dieptepunt dat ik volledig arbeidsongeschikt ben bevonden en daardoor mijn baan ben kwijtgeraakt. Financieel en emotioneel is het moeilijk, ik mag niet meer sporten en nog veel meer dingen niet meer doen. 
Maar jullie hebben ervoor gezorgd dat ik een stukje afleiding kon hebben, ook al kon ik niet zo vaak achter mijn pc zitten als ik zou willen. Al jullie lieve reacties en soms ook kaarten in de brievenbus, ik heb er heerlijk van genoten dus dat is het hoogtepunt van 2013 waarvoor mijn grote dank!!!


Ik voel me gezegend met heel veel lieve mensen om me heen en dat is een groot geluk, veel groter dan heel veel andere dingen! Voor jullie allemaal wens ik heerlijke feestdagen en een heel gelukkig, gezond en natuurlijk creatief 2014! Geniet van alle mooie dingen in het leven en tot gauw ziens in het nieuwe jaar!

Lieve groetjes, Wendy

18 opmerkingen:

 1. Hoi Wendy,
  Je hebt een moeilijk jaar achter de rug, hoop dat 2014 een beter jaar zal worden..en het is echt fijn om zoveel fijne reacties en steun te ontvangen in Blogland..Je kaartje ziet er super uit, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige kaart, Wendy, en ook jij hele fijne feestdagen gewenst en alle goeds voor 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Wendy,
  Voor jou en je familie wens ik jullie ook hele fijne feestdagen en een fijn uiteinde en een super 2014.En dat het nieuwe jaar jullie al het goede mogen brengen.Bedankt voor de kaart die voor ons allemaal is.Het is een prachtige kaart.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen


 5. Blogger Ellen zei...
  Lieve Wendy, dankjewel voor je lieve woorden...ze komen echt binnen. Door mijn vriendin weet ik wat je doormaakt. Fijn te lezen dat je zoveel afleiding hebt gevonden in het bloggen. Het is ook altijd een genot om jouw kaarten te bekijken en je optimisme erin te zien...ga zo door meis hoe moeilijk het soms is. Voor jou en je familie ook alle goeds voor het nieuwe jaar en een extra dosis gezondheid gewenst.
  Een knuffel van Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Wendy ook wij wensen jou en je fam fijne kerstdagen en een gezond 2014 en ik weet dat je dat goed kunt gebruiken en hopelijk gebeurd er iets goeds.
  Heel veel liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt voor je mooie kaart hier op het blog, en wat een mooie woorden Wendy. Ik hoop dat 2014 veel goeds voor jullie in petto heeft.
  En dat we ook volgend jaar van je mooie kaarten mogen genieten.

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt echt een rotjaar achter de rug Wendy, niet leuk. Ik hoop dat 2014 een topjaar voor je wordt meis. En inderdaad het blogkaartenwereldje is heel fijn om mee te mogen maken. En wat een schitterend kaartje, ik vind hem prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey Wendy,
  2013 is inderdaad een heftig jaar voor je geweest. Dat is natuurlijk ook niet niks om totaal arbeidsongeschikt verklaard te worden.
  Ik hoop dat je in 2014 heel veel plezier mag hebben in het bloggen en natuurlijk in het freubelen.
  Dit kaartje is weer helemaal top!!
  Enig stempeltje is het.
  Liefs,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hoi wendy meid ik heb dit jaar super genoten van al het moois wat je hebt gemaakt ook deze kaart voor ons prachtig weer en dank je wel

  hopelijk brengt het volgend jaar heel veel voor jou in ieder geval mooie kaarten fijn dat we jou veel hebben gegeven

  dan wens ik jou ook hele fijne feestdagen toe en een creatief 2014 toe

  liefs roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Moeilijk om terug te kijken op zo'n jaar! Wel ontzettend fijn om dan zo'n heerlijke hobby te hebben he? Dat is voor mij ook een heel groot lichtpunt in mijn leven. Hopelijk wordt 2014 positiever voor je en blijf je zo genieten van je hobby en blog. Enne...ik kijk heeeeeel graag naar je mooie creaties! Deze kaart is ook weer prachtig! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een lieve woorden Wendy, maar je geeft heel veel terug met je mooie kaarten en lieve bezoekjes en reacties. Ik wens je dan ook zeker een heel goed en fijn 2014 en dat je gezondheid maar wat mee wil werken. Geniet van je dierbaren de komende tijd meis en je kaartje is een mooie afsluiter...dikke knuffel, fijne dagen en lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige kerstkaart en je afbeelding is super mooi...ik wens je hierbij fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

  Groetjes Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 14. lieve Wendy,
  het was een heftig jaar voor jou, maar je blijft altijd vrolijk en probeert de positieve dingen uit het leven te halen! Dat bewonder ik heel erg aan je:0) ga zo door en ik hoop van harte dat 2014 een gezonder en beter jaar voor je mag worden!! Dat we ook maar weer veel samen mogen fröbelen!
  dikke knuf en hele fijne feestdagen gewenst!
  see ya in 2014
  Jolan

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat is zeker een heftig jaar voor je, jeetje is niet niks...
  Hopelijk is er toch een manier om het een plekje te geven en er
  mee te leren omgaan, is moeilijk, maar soms heb je geen andere
  keuze. Ik ben al 3 jaar moe, is ook moeilijk, maar moet ik me ook
  aan toegeven, is een onzichtbare ziekte, en inspanning kan ik ook niet
  en dan zeggen mensen ach stel je niet aan, omdat er van
  buiten niks te zien is, is moeilijk hoor, ik weet het.
  Ik wens je echt een veel beter jaar in 2014 en ga zo door met
  je mooie kaartjes, want het is een uitlaatklep en je maakt ze
  zo prachtig, ook deze weer !

  Hele fijne gezellige vakantie en feestdagen,
  lekker genieten en knutselen.
  Een goede kerst ☺
  Veel liefsss van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Ik waardeer het dat je een berichtje achterlaat en lees het met veel plezier! Dankjewel!

Thanks for visiting my blog and for leaving a comment!

Groetjes, Wendy