Feel free to translate!

dinsdag 25 februari 2014

Een soort van dubbel kaartje!

Hallo meisjes,
Vandaag weer eens een vers blogberichtje! Vorige week (of was het alweer die week daarvoor?) hebben Jolanda en ik een aantal basisonderdelen uitgezocht waarvan we beiden een kaartje zouden maken. We wisten van elkaar niet wat we ervan zouden maken! En we hebben elkaars kaartje ook nog niet gezien tot het moment van publiceren, spannend dus!
Het moest echt uit mijn tenen komen maar het is gelukt. En tevens is dit mijn allereerste easelkaart; ik had er nog nooit eerder eentje gemaakt!! Ik vond het ook wel lastig om er een goede foto van te maken want van welke kant neem je 'm nou? Maar het was leuk om te maken dus misschien volgen er wel meer. Let op mijn zelfgehaakte bloemetjes hahahahaa! Kijk ook op het blog van Jolanda om haar resultaat te bewonderen!


Verder nog een foto van mijn verzameling 'haakdingetjes' of eigenlijk 'haakoefeningetjes'. Zoals jullie zien op de foto rechtsboven is de ijskristal (die halve ster) nog niet klaar. Maar die moet deze week echt helemaal af want anders krijg ik misschien wel straf van juf Pouwla!


Het mormel op de onderste foto moet een muisje voorstellen....maar ik denk dat ik eerst nog maar een paar haaklesjes ga nemen! ;-) Wat was dat een gepriegel! Ik vind alleen de staart goed gelukt haha!

Ik wens jullie nog een fijne week met natuurlijk veel fröbelplezier!
Lieve groetjes, Wendy

23 opmerkingen:

  1. owwww wat een beauty Wendy! ben er helemaal weg van:0) gaat je goed af dus ik zou zeggen op naar de volgende easel...deze opdracht houden we erin idd!!
    ik vind je muisje hartstikke schattig en knap gehaakt hoor!!
    see ya soon
    liefs Jolan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kaart, Wendy. Vind 'm super mooi geworden!
    En wat een leuke haakwerkjes. Gaaf, joh!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is ook een hele mooie dat hebben jullie allebei leuk gedaan. Ik vind je haakwerkjes goed gedaan hoor ik doe het je niet na!

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. OO Wat ben jij lekker creatief zeg, je kaart is echt prachtig en zo leuk, die gehaakte bloemetjes. Niet zo neerbuigend over jezelf zijn hoor, ik zag direct dat het een muis was en vind het schitterend gemaakt. ik ben zo benieuwd naar die ijsster die je aan het haken bent, is die erg moeilijk te maken? Ik wil nl ook weer wat beginnen met haken, zeker in de zomer is het fijn om iets onder handen te hebben als je buiten zit. Ik vind het in ieder geval prachtig wat je gemaakt hebt enneeuuhhh.........ik denk dat de juffrouw je niet zo snel straf geeft maar eerder een compliment!
    Liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou Wendy, ik zit hier met open mond te kijken hoor! Wat ben je lekker bezig!!! Prachtige kaart, kan nie anders zeggen. En wat een prachtige muis! Deze juf geeft je zeker een compliment!
    Liefs Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow Wendy wat knap....een hele mooie easelkaart met mooie gehaakte bloemetjes, je kan het echt al goed. Ik zie zelfs dubbele bloemen en je muisje is cute...ik zie niet wat er niet goed aan is en zo te lezen de juf ook niet ;) Ik hoop nog veel haaksels te mogen zien, ik ga nu even bij Jolanda kijken, fijne dag en lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ha Wendy, wat heb je een schitterend easelkaartje gemaakt! En dat voor de 1e keer. Al de details erop, de kleine takjes, de randjes, het haakwerk, prachtig gedaan!
    En het mormel, zoals jij het nonet is heel herkenbaar een muisje hoor!! Niks mis mee.
    Al die bloemetjes zijn echt gaaf gemaakt en gehaakt. Ik zal ook eens even bij Jolan gaan kijken.
    Veel plezier met haken!
    Lieve groet,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. O wauw Wendy, wat een prachtige kaart. De gehaakte bloemetjes zijn mooi en de afbeelding die je hebt gebruikt is super.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je kaartje moest van ver komen, maar hij is helemaal te gek gaaf
    super tof gelukt, en die gehaakte bloemetjes maakt het wel af ☺

    Een hele fijne week met heel
    veel leuke dingen en knutselen.

    Veel liefsss van Erica ☼
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtig easelkaartje.
    Dit heb je weer heel mooi gemaakt Wendy.
    Dat haakwerk is ook al zo leuk.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Wendy,
    Wat een prachtige easelcard, mooie kleuren, leuke bloemen, mooi randje,de vlaggenlijn is super, wat een mooie kaart, mijn complimenten en nu..je haakwerkjes nog, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo Wendy,

    Wat een lief kaartje heb je gemaakt en wat staan die gehaakte bloemen er leuk op knap hoor dat je dat kan ik vind ze er super mooi uit zien en die muis tja ik vind het toch maar schitterend werk hoor ik kan het niet dus vind het al knap dat jij dit na een paar lesjes al gemaakt hebt.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een mooi kaartje. En wat knap zeg al je haakwerk. Ik ben er ook aan begonnen, maar het is niets voor mij helaas....
    Fijne avond, gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik vind je kaartje prachtig Wendy en je haakwerk doe ik je niet na! Breien is meer mijn ding...
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat is je kaart supermooi geworden Wendy ook al moest het uit je tenen komen. En wauw je haakwerk helemaal leuk en eh je muisje vind ik juist super en dan niet alleen het staartje.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  16. je easelkaart is erg mooi meid je bloemen prachtige geworden ook je muisje vind ik goed gedaan hoor leuke uitdaging zo samen ga zo even bij jolanda kijken

    wens ik je nog een heel fijn weekend

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hallo Wendy
    Jou kaart is ook prachtig hoor, wat leuk dat je een swap hebt gedaan met Jolanda, je gehaakte spulletjes zijn super goed gelukt.
    Ik vind de muis ook super goed geslaagd, lekker zo door blijven gaan je hebt een goede juf aan pouwla.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Mooie kaart Wendy.Leuk model.En je bloemetje zien ermooi uit.groetjes margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hallo Wendy,
    Nou ik vindt jouw haakwerkjes geweldig uit zien.
    En de kaart superzoet
    Liefs Cinderella

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Ik waardeer het dat je een berichtje achterlaat en lees het met veel plezier! Dankjewel!

Thanks for visiting my blog and for leaving a comment!

Groetjes, Wendy