Feel free to translate!

zondag 16 maart 2014

Moe maar voldaan!

Hallo blogmeisjes,

Wat hebben we gisteren een leuke dag gehad op de beurs in Den Bosch, echt onwijs genoten van alle leuke en mooie dingen. Jammer dat ik niet veel bloggers heb gezien, dat had me wel leuk geleken. Maar gelukkig kwamen we Christa tegen en heb ik Cindy gisteren ontmoet!
Marianne en Neline van Marianne Design waren op de beurs aanwezig en we mochten met de dames op de foto, zo leuk! Let ook op de buttons die Jolanda en ik dragen. ;-)



Samen met Christa:


Natuurlijk heb ik allemaal leuke spulletjes aangeschaft; ik heb niet voor niets lang gespaard voor deze dag haha! Echt een geweldige topdag gehad....mijn allereerste beurs. Vanaf vandaag start het sparen weer voor de volgende beurs hahaha!
                          

Na een vermoeiende dag kwam ik thuis en had mijn schatje boodschapjes gedaan, eten gekookt en me in de bloemetjes gezet! Hoe geweldig kan een dag zijn?!!! 


Voor een lieve vriendin heb ik als bedankje onderstaand bloembollenmandje versierd. Ik had het nog niet eerder gedaan maar het was erg leuk om te doen. Omdat ik helemaal in de 'haak-mood' ben op het moment, mag een haakrandje hier en daar natuurlijk niet ontbreken!
           

En als je dan toch aan het haken (eeehhhh...oefenen) bent:


Dan wil ik nog even vermelden dat ik met mijn vorige kaart de 3e plaats heb gewonnen bij Scrapcardschallengeblog. Zo gaaf om mijn eigen kaartje op hun blog terug te zien!

Zo, volgens mij was dit mijn langste blogbericht óóit, dus ik haak/brei er nu maar gauw een eind aan!

Ik wens jullie nog een heerlijk weekend met natuurlijk veel fröbelplezier!
Lieve groetjes (van een nagenietende) Wendy

20 opmerkingen:

  1. jaaaaa het was een TOP dag en wat een leuke foto's! het was genieten...ben nog steeds aan het na-stuiteren hihi...gave spulletjes hadden we allemaal gescoord, kunnen we weer even vooruit:0) lief van Thijs! mooie afsluiter!
    je gehaakte potje is gaaf enne je mandje staat te pronken op de kast (hopelijk komen de bloemetjes uit (met mijn groene vingers haha)
    fijne zondag en rust goed uit!
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Wendy... Jammer dat ik niet wat langer met jullie heb gesproken, het was heel erg druk en we waren maar met z'n tweetjes. Ik hoop je in aug. iets langer te spreken.
    Fijn dat je een leuke dag hebt gehad met Jolanda.

    Groetjes Hanny.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer dat ik niet naar de beurs kon, het is vast heel gezellig geweest en natuurlijk leuk om mede bloggers te ontmoeten. Leuke foto's en vooral leuke materialen die je gekocht hebt, heerlijk om zoveel aan te kunnen schaffen, daar zien we binnenkort weer wat moois van verschijnen. Je haakwerk is ook geweldig leuk om te zien en dan bij thuiskomst het eten voor je klaar staan, een superdag dus, leuk!
    fijne zondag, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo hé, dat is een geslaagde dag geweest.
    En wat een mooie aankopen heb je gedaan. Super leuk.
    Veel plezier ermee, maar dat gaat vast lukken :o)
    Je bloemenmand ziet er prachtig uit, wat een leuk cadeautje.
    Ook het pennenbakje is erg geslaagd, leuk!
    Gefeliciteerd met je top 3 notering, top!
    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat hebben jullie genoten, leuke foto's en wat een berg hobbyspullen heb je gekocht, jij kunt weer vooruit, lief van je vriend om lekker voor je te koken, liefs Ans
    p.s. mooi haakwerk..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ook al zo blij en enthousiast over de beurs, ja en nu ben je verpest voor de rest van je leven, hihi. Je hebt je goed uitgeleefd en wat gaaf dat je deze dames hebt gesproken en op de foto hebt vastgelegd! Nou ik ga goed je blog in de gaten houden de aankomende tijd, hihi. En je lieve vriendin was heel blij met je gepimpte bollen mandje Wendy las ik!!
    Geniet nog lekker na en freubel ze
    Hobbygroetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijk voor je Wendy dat deze beurs zo'n topdag was!!! En wat heb je leuke dingen gekocht! Mooie foto's hoor, je plezier straalt eraf en dan bij thuiskomst lekker zo kunnen aanschuiven.....geweldig!! Geniet lekker lang na van deze dag met een gouden rand!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Wendy,Jij hebt goed ingekocht op de beurs!!!!Fijn dat je zo genoten hebt op de beurs.Proficiat met je 3e plaats.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat fijn dat je zo'n toffe dag had en met zo'n leuke thuiskomst er dan nog bij! Een echte verwendag moet eens kunnen, je verdient het wel!
    Knuffeltje
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Wendy, wat fijn dat jullie zo genoten hebben....Danoesja en ik idem dito en omdat het ons leuk leek om jullie te ontmoeten hebben we echt naar jullie uitgekeken en in een paar gangen jullie namen geroepen maar er keek niemand om..LOL..echt waar hoor..
    Je hebt echt veel leuke spullen gescoord en nu weer heerlijk aan de slag ermee. Christa en Neline hebben we ook gezien en gesproken, gezellig, geeft nog wat extra's aan zo'n beurs. Het haken gaat je al echt goed af, ziet er súpergezellig uit allemaal. Tot blogs en lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heerlijk zo'n gezellig dagje uit Wendy het is je van harte gegund...en wat een mooie spullen heb je gekocht ben benieuwd wat voor mooie dingen je daarmee gaat maken

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw Wendy, wat heb jij ingekocht zeg, nu maar snel weer sparen, wij komen eraan in augustus, wie weet treffen we elkaar, dat zou leuk zijn.
    Dan nog verwend worden door je schatje en zo,n mooi bloemstuk met haakwerk, meisje wat ben je druk, leuk de gehaakte potjes, staat gezellig zo met je Copics erin.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat super dat je zo genoten hebt gisteren op de beurs Wendy, hoe leuk is dat en wauw wat een aankopen heb je gedaan, geweldig. Lief van je mannetje dat hij gekookt had toen je thuis kwam. Je haakwerk gaat als een speer, ziet er supermooi uit. Top meis. En oh jeetje vergeet ik bijna te zeggen dat je bloemenmandje er geweldig uitziet.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuk dat je het zo naar je zin hebt gehad met die leuke meiden! Zo'n eerste beurs smaakt naar meer hè? Ik ga in augustus weer met mijn moeder, wie weet tot dan. Ik heb nog steeds problemen met blogger, je kaart hieronder is ook zo geweldig mooi! Echt gaaf. Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Wendy
    Zo te zien was het gezellig op de beurs en heb je leuke spulletjes gekocht. Je bloemenbollenmandje is heel mooi geworden en gefeliciteerd met je 3 de plekje. Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw wendy! Wat heb jij een grote buit gescoord! Gaaf hoor!
    Ik vond het ook een topdag en heb er erg van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar. En wat lief van Thijs dat ie gekookt had en ook nog bloemetjes had meegenomen. Ik was ook blij dat mijn hubbie weer thuis was, hihi.
    Heel veel plezier met je nieuwe spulletjes!
    Liefs Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. fijn wendy dat je het zo naar je zin hebt gehad meid
    en je hebt een prachtig buit gekocht heel veel plezier er mee
    ook je kadootjes die je hebt gemaakt mooi hoor

    en wat lief dat thijs voor je gekookt heeft en een bloemetje meegenomen ga lekker genieten nog van alles

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi Wendy
    Wat fijn dat jullie het zo gezellig hadden op de beurs en wat een leuke spulletjes heb je gekocht. Wij hebben ook genoten, wel jammer dat we elkaar niet meer gezien hebben maar misschien een volgende keer, en nog gefeliciteerd met je derde plaatsje met je mooie kaart.
    Geniet van je nieuwe spulletjes.
    Lieve groetjes, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Wendy....jaaaa, watte....je had precies niet veel nodig op de beurs... Je geldbeugel heeft vast gelachen. Toch fijn hé je zo'n leuke speeltjes aankopen! Je hebt weer hele mooie dingen op je blog geplaatst... Groetjes Patrice

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Wendy,
    Wat een leuke foto's en al die leuke spulletjes.
    We gaan weer kunnen genieten van je mooie creatie's .
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Ik waardeer het dat je een berichtje achterlaat en lees het met veel plezier! Dankjewel!

Thanks for visiting my blog and for leaving a comment!

Groetjes, Wendy