Feel free to translate!

vrijdag 24 februari 2017

Van alles wat!

Hallo allemaal,

Op het moment dat ik dit typ, gaat het al helemaal los hier in het zuiden. Carnaval 2017 is begonnen! Ik woon midden in het feestgedruis maar merk er in mijn huisje helemaal niets van. Dus ik ben op mijn gemakkie aan de freubel! 

Vandaag laat ik jullie mijn kabouter zien. Ik was hier een tijdje geleden aan begonnen en wilde hem voor pap maken. Maar omdat pap onverwacht overleed, kreeg ik de kans niet meer de kabouter af te maken en aan hem te geven. 

Kabouter heeft een poosje onaf gelegen omdat ik er geen zin meer in had. Laatst heb ik hem toch maar afgemaakt en dit is het resultaat:


De kabouter was niet zo moeilijk maar het jasje vond ik erg lastig. Maar hij is af en staat nu bij mij in de kamer, een eerbetoon aan pap.

Een goede vriendin van mij heeft vorige week plotseling een herseninfarct gehad...zo triest...en zo jong. Om haar een beetje te steunen heb ik haar deze kaart gestuurd:


De banner op de kaart heb ik gemaakt van washi-tape. Verder lekker in het roze gehouden want daar houden we van. Hopelijk knapt mijn vriendin gauw op. Ook vanaf deze plaats wil ik haar heel veel beterschap wensen!

Dan wil ik nog een kaartje laten zien dat ik laatst heb gemaakt voor mijn jarige neefje die alweer 14 jaar is geworden. Hij is me inmiddels qua lengte voorbij. Zo leuk om mijn neefjes te zien opgroeien!


De achtergrond van deze kaart heb ik gemaakt met de gelli-plate. Heerlijk dat kliederen met verf en inkt! De stempels die ik heb gebruikt zijn deels van een vriendin, deels van de action en de vogel heb ik zelf ooit gekregen en al heel veel gebruikt!

Dat was het voor vandaaag! Ik wens jullie alvast een heel goed (Carnavals)weekend met misschien ook tijd voor freubelplezier!
Lieve groetjes, Wendy

Challenges:

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuke gevarieerde blogpost heb je geplaatst Wendy.
  Je kabouter ziet er heel lief uit, mooi gehaakt. Je vriendin zal wel blij zijn met je lieve kaart, dat is schrikken en ze heeft dan nog een lange weg te gaan. De kaart voor je neef is kleurrijk, vrolijk en stoer tegelijk. Heb je nu ook een lipje van een blikje gebruikt?
  Heel gaaf hoor.
  Fijn weekend vast, ik duik onder op mijn knutselkamer tijdens carnaval hoor ;)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ps Dank je voor je deelname aan de challenge bij Addicted To Stamps Challengeblog.
   Lieve groetjes Miranda (dt-ATSC)

   Verwijderen
 2. Ik zie hier allemaal moois voorbij komen...super die kabouter. Jammer dat je paps hem niet meer kon zien...bij jou op de bank is ook goed toch...
  Je vriendin krijgt een prachtige kaar van jou en dat zal haar zeker goed doen, sterkte met haar! Je neefje is ook verwend met deze gave tag...top meis!
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieve kabouter heb je gemaakt, Wendy.
  Ook de kaart en label zijn erg mooi geworden. Je vriendin en neefje zullen er vast blij mee zijn.
  Fijn weekend gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Wendy ,

  Je hebt wel een heel varierend reportoire op hobby gebied maar allemaal heel leuk en mooi .
  Sterkte voor je vriendin en de kabouter is een geweldig eerbetoon aan jouw Pa en het kaartje voor je neefje is ook errug leuk geworden.
  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Wendy,
  wat een gezellige pst om weer te lezen. Je kabouter is grappig met zijn bolle neus. En je kaart voor je vriendin is super! Wat erg voor haar! Hopelijk houdt ze er weinig restverschijnselen van over.
  Met je kaart voor je neefje, die ontzettend leuk is, kun je ook meedoen aan onze challenge va Knutsels en Kadootjes!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sowww wat een gave gehaakte creatie! En prachtige beterschapskaart! Je laatste kaart is ook geweldig nog van hart met je neefje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kabouter Wendy, jammer dat je pap hem niet meer af heeft kunnen zien maar wie weet kijkt hij toch stiekem mee. Ik was voor mijn pap stierf bezig met een mini album van zijn kleinkinderen omdat hij daar zo trots op was, hij heeft het ook niet af gezien maar ik heb het later ook weer opgepakt en afgemaakt...
  Je kaartjes zien er super mooi uit, maar wat een naar verhaal van je vriendin hopelijk knapt ze er van op. En ook je kaartje voor je neefje is super mooi, bedankt voor je deelname bij K&K.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een schattig kabouter en een mooie beterschaps kaartje. Je kaart voor je neefje ziet er ook super uit, heel vrolijk! Bedankt voor je deelname aan onze challenge bij Addicted to Stamps. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Ik waardeer het dat je een berichtje achterlaat en lees het met veel plezier! Dankjewel!

Thanks for visiting my blog and for leaving a comment!

Groetjes, Wendy