Feel free to translate!

dinsdag 10 juli 2012

All things grow better with love

Goedemiddag beste bloggers! En weer heb ik nieuwe volgers: welkom Lenie, Doris en Miranda. Leuk dat jullie me willen volgen. Iedereen weer enorm bedankt voor alle leuke reacties op mijn vorige kaart. Het is ontzettend leuk om te lezen!

Laatst heb ik voor het eerst volgens een sketch gewerkt en dat heb ik nog maar eens geprobeerd.  Best moeilijk voor iemand die redelijk eigenwijs haar eigen ding wil doen. Om je dan aan een sketch te houden, valt niet mee, hahaha!
Nou, dit is 'm dan geworden. Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge Dutch Magnolia Lovers.


Het is ook voor het eerst dat ik een tag heb verwerkt. Voor alles moet een eerste keer zijn, nietwaar? Dat zijn de leuke uitdagingen.


Op het randje van het schortje en op het vogeltje zitten stickles en dat moet eigenlijk nog een beetje drogen. Maar aangezien ik nu tijd heb om de foto's op mijn blog te zetten, moet het maar even met 'natte' stickles.


Nog maar eentje dan, nu volledig met leesbare tag:


Dat was het weer voor vandaag. Ik wens jullie allemaal een fijne avond en veel knutselplezier!

Groetjes, Wendy

17 opmerkingen:

  1. Waauw, wat een plaatje! Hij is mooi en wat heb je hem prachtige gekleurd! Ik vind hem in één woord GEWELDIG! Ik hoop er nog veel meer te kunnen bewonderen in je vakantie. Kijk er nu al naar uit :) Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ontzettend leuk kaartje Wendy en die kleurencombi vind ik ook heel mooi bij elkaar. Leuk dat je meedoet met onze sketch challenge bij DML. Groetjes, Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oooooooooooooh wat is je kaart mooi Wendy, Cindy had het al gezegd en het is maar al te waar. Het is een lust voor het oog en mooi gekleurd een winner hoor!!!!!
    lieve groet5jes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw Wendy wat is je kaartje een toppertje geworden zeg, hij is super. Ik vind hem echt helemaal top, alles klopt eraan. En nog bedankt voor je lieve mailtje, deed me goed.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel erg mooi! super!
    mooi gekleurd, en leuke layout.
    groet Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw Wendy, wat heb je een prachtige kaart gemaakt en bedankt voor je deelname aan Dutch Magnolia Lovers-sketch! Lieve groetjes, Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een erg mooie kaart Wendy, ook een superleuk tekstje erbij!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Wendy,

    wat een gaaf kaartje zeg!! Bijna dezelfde kleuren als ik gebruikt heb ...grappig!
    De tekst is super en dat zo leuk op die tag verwerkt!!
    Succes met de challenge!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuk kaartje!!!
    liefs Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Wendy, super leuk dat je 'op bezoek' bent geweest op mijn blog en dat je ook nog volger bent geworden! Ik heb lekker even rond zitten neuzen op jouw blog; wat maak jij leuke kaart zeg!! Echt super! Ik vind deze ook heel erg leuk, mooi ingekleurd ook! Ik hoop dat je het niet erg vind als ik geen volger van je wordt;ik volg al zoveel blogs dat ik er een stop op heb gezet. Het lukt me gewoon niet om iedereen te volgen. Maar ik kom altijd een tegenbezoekje bij je brengen hoor, dus ik zal zeker regelmatig van je creaties komen genieten.
    Lieve groetjes, Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Wendy ik zie dat je prachtige creaties maak ben ook net volger bij je geworden als je volger bij mij word maak je kans op de Candy bij 100 volgers gaat de Candy er uit ik zag de Candy op je blog staan
    groetjes van Joke Mulder

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Lief hoor, een schattig kaartje en ik vind het ook een heel leuk stempeltje.
    Groetjes, Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Een prachtkaartje Wendy. Een superleuk stempeltje ook.
    Erg leuk gedaan.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  14. prachtige kaart.
    Zelf vind ik het gemakkelijker om een kaart na sketch te maken, want weet eigenlijk nooit zo goed welke versieringen+ hoeveelheid ik er van moet gebruiken

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtige kaart Wendy....mooi gedaan met een goeie kleurencombi. Leuk dat je volger bent geworden van mijn blog, zo kunnen we elkaar beter in de gaten houden.
    Ik heb me bij jou ook aangemeld.

    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Sorry, zou het doen maar niet gedaan. Bij deze dan.

    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt Ellen. Haha,ik dacht al dat het aan mij lag!! Mijn pc heeft de laatste tijd serieuze problemen, vandaar. Welkom op mijn blog! Groetjes!

      Verwijderen

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Ik waardeer het dat je een berichtje achterlaat en lees het met veel plezier! Dankjewel!

Thanks for visiting my blog and for leaving a comment!

Groetjes, Wendy