Feel free to translate!

zondag 22 juli 2012

Kerstfeest!

Hallo lieve blogdames. Jaja, Wendy heeft de (kerst)smaak te pakken. Voilà, kerstkaart nummero 2 is klaar. Het gaat lekker dit weekend. Deze keer heb ik er een beetje 'muziek' in verwerkt om het wat feestelijker te maken. En natuurlijk stickles op de vleugeltjes om het een beetje te laten schitteren en om het feest compleet te maken.


Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge hobbyhome-hobbyartikelen met het thema Feest. En ook kerst is een feest! Dit is een nieuw blog dames!! Dus doe allemaal mee en leef je uit!


Welkom Corrie op mijn blog en bedankt voor je leuke reactie!

Groetjes, Wendy

19 opmerkingen:

  1. Wat een schatje van een kaart Wendy, zo lief van kleur!!!! Superleuk dat je hebt meegedaan aan onze eerste challenge bij hobbyhome, je bent de eerste, toppie!!!!!
    Ik ga weer even lekker de tuin in, fijne dag verder en liefs van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Plony, wat een eer om de allereerste te zijn! Hartstikke leuk! Ik hoop dat er veel dames meedoen en wens jullie veel succes met dit blog. Ik ga ook nog gauw even van het zonnetje genieten! Groetjes, Wendy

      Verwijderen
  2. Geweldig feest, kerstmis!!!! En ja, ook een geweldige kaart met een héél lief stempeltje!!! En inderdaad leuk zoals Plony al zei dat je de eerste bent...
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhh dit kaartje is ook schitterend Wendy
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Wendy, dank je wel voor het leuke berichtje op mijn blog. Ik natuurlijk gelijk hier bij jou gaan kijken en je kaarten zien er ook hartstikke leuk uit hoor. Ik vind het leuk om jou ook te blijven volgen, wie weet kunnen we nog wat van elkaar leren :)

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat is een prachtig kerstkaartje Wendy,

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit is ook weer een prachtig kerstkaartje Wendy, die muzieknootjes en hulsttakje zijn heel mooi erbij, heel fijne stansjes!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je hebt de smaak te pakken vrouwtje, dit is helemaal een schatje zeg. Ondanks het mooie weer in de kerst sfeer super hoor.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hahaha die Wendy, 2 kerstkaartjes nog wel, ze zijn allebei helemaal top geworden. Ziet er weer pico bello uit. Voor mij vandaag even geen kaartje want als ik hoest doen mijn ribben zo zeer pfffff, durf amper meer te hoesten hahaha en daar ik de laatste nachten zo slecht geslapen heb, viel ik vandaag waar ik maar zat, buiten, binnen maakte niet uit spontaan in slaap. Of de moeheid van alles van de laatste maanden komt er uit kan ook nog. Maar je kaartjes zijn super Wendy.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nou meis, je hebt echt prachtige kaarten gemaakt. Ik vind ze helemaal super. Het zijn zulke schatjes. Helemaal toppie! GRoetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een prachtige kaart Wendy.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Wendy,leuk gemaakt zo'n muzikale wenskaart en dan die muziekbalkmal,schitterend.Het kaartje ziet er zo heel feestelijk uit,kerst in Juli,hihi,groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een vrolijk kerstkaartje.
    Heel mooi ingekleurd.
    De muzieknoten erbij vind ik ook erg leuk, met wat heb je die gemaakt?
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Carla, dank je! De muzieknootjes heb ik gekregen dus ik weet niet waar het van is. Ik ben er zelf ook helemaal weg van! Groetjes, Wendy

      Verwijderen
  13. Hoi Wendy,
    wat een prachtige kaart! succes met de challenge!
    groetjes Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Wendy,

    Ik ben volger nummer 30. Wat een schattig kaartje is dit zeg!

    Groetjes, Shirley

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een schitterende kerstkaart is dit geworden erg mooi gedaan, wens je nog een fijn weekend.
    Groetjes Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een mooi kaartje, Wendy! Leuk zoals je die muzieknoten erbij verwerkt hebt!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Ik waardeer het dat je een berichtje achterlaat en lees het met veel plezier! Dankjewel!

Thanks for visiting my blog and for leaving a comment!

Groetjes, Wendy