Feel free to translate!

dinsdag 3 juli 2012

To a very special friend

Wat leuk toch al die reacties op mijn vorige kaartjes, dank jullie wel! En ik heb er weer een nieuwe volger bij: Ans van harte welkom!

Het kaartje voor mijn vriendin is af. Ze heeft een paar vervelende weken achter de rug en ik vind dat ze wel een knuffel heeft verdiend. Vandaar dit lieve meisje met haar knuffelpopje.


Ik had de kaart gisteravond al af maar kon geen foto's meer maken vanwege slecht licht. Niet dat ze nu wel goed gelukt zijn, maar toch. ;-)




Ik hoop dat mijn vriendin het een leuk kaartje vindt. Deze week ga ik het haar zelf brengen want er gaat natuurlijk niets boven een echte knuffel.

Groetjes, Wendy

6 opmerkingen:

  1. Super super super mooie kaart Wendy en ik weet wel zeker dat je vriendin hem prachtig vind, er is zoveel op te zien en je foto's zijn mooi hoor meisje, ik maak mij er ook niet meer zo druk om het gaat om de kaart toch? die is prachtig
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lief kaartje heb je gemaakt voor je vriendin Wendy, ik vind het een schattig stempeltje en heel mooi ingekleurd. Denk dat je vriendin er wel heel erg blij mee zal zijn. Je kaartje is in ieder geval weer helemaal top. En ach joh ik zit ook altijd te knoeien met het licht voor de foto van de kaart, maar het ziet er in het echt toch altijd iets anders uit dan in het echie, volgens mij heeft iedereen daar last van. Maar je kaart ziet er goed uit hoor op papier.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtig kaartje Wendy, een lief stempeltje heb je gebruikt! Dat stukje jute eronder vind ik ook heel tof gedaan!
    Je vorige kaartje is ook super!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je kaart is echt helemaal geweldig! Super gekleurd en super kleuren! Wat een schatje. Je vriendin moet zich gelijk wel stukken beter hebben gevoeld! Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een onwijs gaaf kaartje is dit ook weer, super hoor, je kan er wat van!
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtig kaartje is dit Wendy! Dit zal zeker met plezier worden aangenomen. Welkom op mijn blog en ik sluit me graag aan bij jouw!!
    Tot gauw en liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Ik waardeer het dat je een berichtje achterlaat en lees het met veel plezier! Dankjewel!

Thanks for visiting my blog and for leaving a comment!

Groetjes, Wendy