Feel free to translate!

vrijdag 13 december 2013

Knallend einde, mooi begin!

Hallo lieve blogdinnen,

Ben ik nou echt de enige die hopeloos achter loopt? Ik heb de kerstboom nog niet staan en al verschillende kerstkaarten ontvangen maar eigenlijk ben ik zelf nog kerstkaarten aan het máken. Dat wordt wederom weer gekochte kaarten voor sommigen helaas. En dat terwijl ik denk dat ik deze keer toch echt op tijd ben begonnen... Bij deze weet ik alvast een goed voornemen voor het nieuwe jaar!
Deze kaart heb ik gemaakt voor lieve vrienden:


Ik wil mijn nieuwe volgers een warm welkom heten, leuk dat jullie mijn blog hebben gevonden. En ik wil al mijn lieve trouwe volgers bedanken voor alle leuke reacties, ik geniet er iedere keer weer van. Vaak moet ik plat in bed liggen en als er dan van die leuke berichtjes binnenkomen....daar knap ik wel van op!
Ik hoop me gauw beter te voelen en langer achter de pc te kunnen zitten zodat ik jullie blogs weer allemaal kan bezoeken.

Challenges:

Ik wens jullie alvast een goed weekend en veel fröbelplezier!

Lieve groetjes, Wendy

21 opmerkingen:

  1. Hoi Wendy,
    Prachtige kaart heb je weer gemaakt.En ja het is net of de dagen voor bij vliegen er moet nog zoveel gedaan worden en kerst is al niet meer zover.Hopelijk gaat het snel wat beter met je gezondheid en dat je weer wat meer dingen kunt doen.jij ook een fijn weekend.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Wendy, je bent echt niet de enige hoor, ik ben er ook zo eentje die nog steeds aan het freubelen is en ook al kaarten krijgt. Elk jaar hetzelfde bij mij en alles op het laatste nippertje. Ik kan er niks aan doen, heb het super druk en ren van hot naar her. Mijn zoon was gister jarig en ik had nog helemaal geen kaart voor hem gemaakt dus weer in mijn bureau geklommen en aan de slag haha. Gelukt!
    Jouw kaart is een beauty meis...echt leuk gedaan.
    Beterschap gewenst en liefs van Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. It's fab! Thanks for joining at CCCC: Happy Holiday
    Hugs
    Dewi

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Wendy,
    Dat heb ik ook hoor, ik ben ook nog met kerstkaarten bezig en de kaarten die al gekregen heb,zijn ook nog eens van mensen die niet op mijn lijstje staan, dus ik ga het niet redden met zelfgemaakte kaarten..helaas..maar ik heb al voordat ik begon een stel leuke kaarten gekocht, dus geen stress deze keer, alleen jammer, maar helaas...Jouw kaartje is schitterend en je vrienden zullen er vast heel blij mee zijn, doe kalm aan, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige kaart, Wendy, vind 'm schitterend!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nou ik ben ook nog met kerstkaarten bezig hoor ,dus niet getreurd ga lekker je gang en op je gemak je hebt best nog tijd . Dit kaartje wat je gemaakt hebt is echt prachtig .
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Wendy, vooral niet stressen, niets moet toch en alles mag. Ik ben ook nog steeds bezig hoor en grappige zelf gekochte zijn ook leuk. Dit is weer een plaatje en prachtig zoals je die kerstbal gekleurd hebt, zo mooi, die lichtval is zo goed nagedaan, zo kan ik het niet hoor. Genieten dit...lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een mooi kaartje weer wendy en zo lief dit stempeltje
    soms heb je wat te wenig kaarten dan maar wat gekochte hoor je kan niet meer heel veel bij maken zo snel nog maar deze is weer super meid prachtig gekleurd ook weer

    hoop dat je snel weer wat beter voelt

    dikke knuf lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Wendy,
    mooi kaartje meis! Ik heb ook nog niet genoeg kaarten hoor! Maar komt tijd komt raad hé, hihi.
    Als ik het goed heb kom ik dinsdag bij je op de koffie, hihi. Tot dinsdag, liefs Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een topper van een kaart. Super hoe je die gemaakt hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtig kaartje laat je ons zien Wendy, en denk eraan je kan zelf je gaspedaal indrukken en op tijd weer op de rem stappen!
    Alles op z'n tijd en als het niet lukt...volgend jaar weer een nieuwe ronde.

    groetjes en een fijn weekend
    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat is je kaart supermooi Wendy, een toppertje weer. En eh ik red het ook niet hoor om voor iedereen een zelfgemaakte kaart te maken.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  13. This is gorgeous Wendy. The image is so adorable and I love the design.
    Enjoy the rest of your weekend.
    Hugs Sharon. x

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ha Wendy,
    nou ne je bent niet de enige hoor! Ik had me voorgenomen om mijn enige thuisdag deze week de kerstboom op te gaan zetten en dat was gisteren. Nou, wat denk je, gewoon vergeten!! ZO stom. Nou ja, dan maar wat kinderen inschakelen en Peter wil vast ook helpen.
    Je kaart is een plaatje! Wat een supercombi van kleuren en de vorm is erg mooi. Leuk dat je ook meedoet met EHI! Dank daarvoor!
    Lieve groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtig kerstkaartje! Leuk dat je meedoet aan de challenge van EHI.
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Wendy, je kaart is supergaaf, mooi gekleurd en prachtig afgewerkt. Leuk dat je meedoet met de challenge van CC&CC. Bedankt voor je schitterende kaart! Liefs, cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  17. I love what you did with Finn, Wendy! Lovely coloring, great background papers. :)

    ps. got some candy on my blog...

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Fab project. Thanks for playing at QKR Stampede this week. Hope to see you back friday for a new challenge. Bettina DT Member at QKR Stampede!! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Beautiful card!!!
    Thanks for playing with us at QKR Stampede this week.
    Merry Christmas,
    Ardilla :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Ik waardeer het dat je een berichtje achterlaat en lees het met veel plezier! Dankjewel!

Thanks for visiting my blog and for leaving a comment!

Groetjes, Wendy