Feel free to translate!

maandag 18 augustus 2014

Pretty and Pink!

Hallo lieve blogvriendinnen,

Zijn jullie ook nog volop van vakantie, zomer en/of vrije tijd aan het genieten? Voor mij is het deze zomer dubbele pret want na Schotland mag ik nu genieten van een heerlijke vakantie in Italië. Niet gek zo'n reislustige vriend, zo kom ik nog eens ergens! ;-)

Bij mij staat het fröbelen echt op een zeer laag pitje....of is het pitje al helemaal uit? Maar de challenges gaan natuurlijk gewoon door! 
Bij My Besties International hebben we een hele leuke challenge: Use your favorite color combination. Dat is toch het leukst om te maken. Dit is de kaart die ik heb gemaakt: 


Pretty and Pink dus, love it!!! De digi die ik heb gebruikt, vind je hier. Uiteraard heb ik de digi weer ingekleurd met copic markers.

Graag wil ik Marleen van harte welkom heten op mijn blog, erg leuk dat je me hebt gevonden en dat we elkaar nu kunnen gaan volgen!

Oja, voor ik het vergeet: dames, ik heb mijn uiterste best gedaan om het mysterie van mannen en schotse rokken op te lossen (ik ben er zelfs eentje achterna gelopen...écht waar!) maar ik ben helaas niet wijzer geworden. Jammer, ik had het graag met eigen ogen willen aanschouwen! ;-)


Ik wens jullie nog een hele fijne week met natuurlijk veel knutselplezier!
Lieve groetjes, Wendy

14 opmerkingen:

  1. Schitterende vrolijke kaart !
    Geniet nog van je vakantie ☺
    Liefsss van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel leuk kaartje Wendy, en jammer dat je het niet kon oplossen
    moeten we nog langer in spanning blijven zitten.....helaas!!!!
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige kaart! Leuk verhaal over de schotse rokken, het blijft een mysterie ;-). groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Wendy,

    Wat een lief kaartje heb je weer gemaakt en zo leuk in jou lievelings kleuren die ook mijn lievelings kleuren zijn dat werkt toch effe wat prettiger vind je niet?

    Geniet nog maar even van je vakantie.
    Lieve groetjes Marrie.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha ik wil dat geheim met die mannen in schotse rokken ook weleens zelf ontdekken......lol;)
    Je kaart is prachtig, heel erg mooi gemaakt. Lekker naar Italië, geniet ervan hoor, zo fijn om op vacantie te gaan. Bij mij staat freubelen ook op een laag pitje, gisteren eindelijk tijd genoeg, helaas geen inspiratie haha, zul je altijd zien. Komt wel weer hoor, nog een hele winter voor de boeg;)
    Liefs Hanny♥,
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Haha volgens mij weten die kids er meer van op het plaatje, hihi. En je bent een bofbips met 2 mooie vakanties! Dan zou ik het bloggen ook op een lager pitje zetten!! En je kaart is beeldschoon hoor! leuk om te zien dat dit je favo....kleurtjes zijn! Geniet lekker verder van alles en lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Beautiful card. I love the colors you chose. Hugs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Wendy,
    wat een geweldig mooi kaartje
    geniet van je vakantie
    fijne avond
    lieve groetjes martine

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Wendy,
    wat een schattig kaartje heb je gemaakt!
    Mooi in roze.
    Je hebt het goed met zo'n reislustige vriend...toe maar! En laat het pitje niet uitgaan, he!! Dan missen we jouw mooi creaties en je gezellige reacties!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een prachtige kaart, Wendy. Heel mooi geworden!
    Geniet nog maar lekker van je vakantie. Hier is het gewone leventje alweer begonnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een ding is zeker Wendy dat pitje zet je straks wel weer wat hoger als je voor even klaar bent met lekker vakantie vieren, jullie hebben groot gelijk en geniet er maar van.
    Deze bestie kaart is weer erg leuk

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Wendy, fijn toch om zo te kunnen genieten van de vakantie? Dat knutselen komt weer wel... Deze Bestiekaart is wel een lieve kaart, een leuke digi met die bijpassende tekst, nog niet eerder gezien. En met je favoriete spullen werken is natuurlijk nooit een straf ;) Geniet nog maar even verder van je vakantie...
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Wendy,wat een boffer ben jij 2 keer op vakantie . Ik kan alleen maar zeggen genieten!!!!! Hoop wel dat je het kaarsje niet laat uitgaan.Zal je mooie creatie missen.Deze kaart is ook weer een schitterend geheel.Mooie kleuren.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Ik waardeer het dat je een berichtje achterlaat en lees het met veel plezier! Dankjewel!

Thanks for visiting my blog and for leaving a comment!

Groetjes, Wendy