Feel free to translate!

dinsdag 25 november 2014

Even iets van me laten horen!

Hallo blogvriendinnen,

Mijn wereld stond (en staat nog) een beetje op z'n kop. Vorige week ben ik 's nachts met spoed opgenomen in het ziekenhuis (niet eens mijn eigen ziekenhuis!) omdat er een galsteen vastzat. Dat doet pijn. Ik heb de hele week in het ziekenhuis gelegen maar ben nu gelukkig weer thuis. 
Helaas volgt binnenkort een tweede operatie (nu wel in mijn eigen ziekenhuis) want de galblaas moet er nog uit. Volgende week moet ik naar de chirurg en daarna weet ik meer.

En dan mijn gebruikelijke gezondheidstrubbels...ik ben vanochtend weer naar het ziekenhuis in Maastricht geweest. Over twee weken krijg ik spuiten achter in....mijn HOOFD, gewoon IN mijn hoofd...ieuwwww. Ik weet niet wat ik me er van moet voorstellen, maar het wordt in ieder geval op de OK gedaan. Of de operatie en deze ingreep elkaar in de weg gaan zitten, weet ik nu nog niet, daar kom ik volgende week wel achter. 

Het is al wat als je in de ziekenmolen zit in één ziekenhuis....maar in twee verschillende tegelijk? Pffff.....ik ben écht de draad een beetje kwijt. 

Omdat jullie je misschien wel afvragen waarom jullie geen reacties meer van mij krijgen, post ik dit bericht. Ik hoop het volgend jaar in een veel betere gezondheid te beginnen en dan ga ik veel meer genieten van jullie prachtige creaties... Nu ben ik de kluts compleet kwijt.

Nu is ziek zijn niet helemáál een straf, kijk maar eens:


Hoezo, ik vind chocolade lekker hahahaha!!! Nu ligt het nog wat zwaar op de maag maar gelukkig kun je het lang bewaren....mmmmmm!!!! En verder ben ik ook verwend met andere cadeautjes....het lijkt wel sinterklaas! 

Voordat ik in het ziekenhuis was beland, had ik nog een envelopje gemaakt voor mijn lieve neefje Jarno. Hij wordt binnenkort 12 jaar en op die leeftijd willen ze natuurlijk alleen maar centjes. Dit is een leuke manier om het te geven. Het toeval wil dat Jarno óók in het ziekenhuis ligt....Het is wat hè.....ik hoop dat ook hij gauw weer naar huis mag.


De envelop is gemaakt met een mal van Dutch Doobadoo, ik heb deze op de KreaDoe gekocht met 40% korting....zo gaaf!!

Zo genoeg geneuzel over mij,... Het spijt me dat ik jullie heb verwaarloosd maar ik voel me al heel erg lang niet lekker. Hopelijk is dat gauw over en kan ik het weer een beetje inhalen.

Een dikke knuf voor jullie allemaal!
Ik wens jullie nog een fijne week met natuurlijk veel knutselplezier!
Lieve groetjes, Wendy

16 opmerkingen:

 1. Jeetje Wendy, wat een ziekenboeg bij jullie. Dan komt alles ook ineens tegelijk lijkt het wel!
  Heel veel sterkte en beterschap gewenst.
  Zou bijna vergeten te zeggen dat je cadeautjes voor je neefje er super leuk uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Wendy,

  Wat vervelend voor je en ik hoop dat de spuiten een beetje mee vallen heel veel sterkte ook met je neefje je hebt wel weer een leuk envelopje voor hem gemaakt.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte met je gezondheid!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje Wendy, wat een verhaal! Ik schrik ervan...
  Heel veel sterkte en beterschap voor de komende tijd.
  De envelop en tag voor je neeftje zijn ontzettend stoer geworden, mooi gemaakt.
  Groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou zomaar spuiten in je hoofd wat moet ik me daar bij voorstellen lijkt me geen pretje ,ik wens je heel veel sterkte met al wat je moet ondergaan . Goed dat je dat mooie envelopje nog gemaakt had nu kun je er tenminste iemand blij mee maken.
  Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Wendy,
  OP FB al het een en ander gelezen, er komt geen einde aan..hoop dat na je operatie en de enge prikken het een poosje goed zal gaan, beterschap en sterkte,
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Wendy. Wat een narigheid toch allemaal. Lief dat je aan ons denkt maar je hoeft je zeker niet te verontschuldigen. Ik hoop inderdaad dat het nieuwe jaar voor jou wat meer geluk brengt wat je gezondheid betreft. Ik gun het je zo.
  Leuke envelop heb je voor je zieke neefje gemaakt....
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach Wendy,
  Ik heb geen facebook dus wist van dit alles niets af! Ik kan me heel goed voorstellen dat je de draad volledig kwijt bent, en je laat ons toch niet in de steek!!! je doet er zelfs moeite voor om een berichtje achter te laten op je blog! Ik wens je ongeloofllijk veel sterkte met alles, want dat is niet niks! Hopelijk kun je het nieuwe jaar weer fris en fruitig beginnen....ik ga voor je duimen!!
  Toi toi toi...liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Wendy,
  goed even te lezen. Wat ben je toch allemaal aan het doen? Kan me helemaal indenken dat je de kluts kwijt bent. En dn die spuiten in je hoofd...gaan ze een blokkade zetten? ls het maar helpt!
  Fijn dat je zo verwend wordt. Hoort ook zo natuurlijk als je ziek bent.
  Sterkte met alles!!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hee lieve Wendy je hoeft je niet te verontschuldigen hoor ik hoop dat het snel weer beter gaat en ik had je zeker even gemist in Blogland en FB en geschrokken ook van je berichtje op FB .
  Beterschap en sterkte voor alles wat komen gaat
  Dikke knuffel
  Cinderella
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd en beterschap ook voor jou neefje En je hoeft je niet te verontschuldigen dat je niet reageert gezondheid gaat voor alles.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Wendy,
  mjammie mjammie, wat ben je heerlijk verwend met al die chocola! Maar dat mag ook wel hé, het zit je niet mee.
  Dank je wel voor je prachtige kaartje voor mijn verjaardag! Super!
  Nou meis...ik zie je morgen, dikke knuf, liefs Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Wendy,wat een vervelend nieuws is dit allemaal.Hopelijk dat je gauw geholpen mag worden.En ja spuiten in je hoofd aj aj aj.krijg al pijn aan mijn hoofd met het lezen ervan.Veel sterkte met je gezondheid.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Wendy
  Wat een narigheid allemaal meis, ik hoop dat je baat hebt bij die spuiten in je hoofd en dat 2015 een veel beter jaar word voor je. Dat je wat afwezig bent hier is normaal en wij lopen niet weg hoor, neem op tijd je rust en ik duim voor je hoor, heel veel sterkte.
  Je envelop met kaartje voor Jarno zijn echt heel gaaf.
  Liefs, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 15. heel veel beterschap.
  gezondheid gaat voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. achmeid toch dat gaat allemaal niet zo lekker bij jou je galblaas er uit dan zal je je beter voelen waarschijnlijk en dan nog wat met hoofd word maar gauw weer beter daar moet je je alleen op richten de rest komt later wel weer

  je hebt nog een mooi envelopje gemaakt en nog wat lekkers gekregen voor later

  wens je heel veel beterschap liefs roelie en dikke knuffels

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Ik waardeer het dat je een berichtje achterlaat en lees het met veel plezier! Dankjewel!

Thanks for visiting my blog and for leaving a comment!

Groetjes, Wendy